Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje mu je kraj?

Prije će Kovačić k Biliću nego Filho

'Real Madrid\'s Sergio Ramos (R) vies with Dinamo\'s Mateo Kovacic during their UEFA Champonship League football match at Maksimir sotadium in Zagreb, on September 14, 2011.     AFP PHOTO/ HRVOJE POLA
Foto: 'HRVOJE POLAN'
1/4
19.09.2011.
u 10:00

U Europi sa 17 godina nema većeg talenta od Matea Kovačića

Pitali smo najmjerodavnijega – Marka Naletilića, uglednoga menadžera čiji radar seže i u najudaljenije dijelove Europe: postoji li trenutačno traženiji mladi igrač od 17-godišnjega Matea Kovačića?

– Raspitivao sam se malo, potražio i mišljenja nekih kolega. Ne, u ovom trenutku u Europi sa 17 godina nema većega talenta i vjerojatno vrednijega igrača od Matea. Naime, vrlo su rijetki slučajevi da tako mlad igrač već redovito igra prvenstvene utakmice, čak i Ligu prvaka, pa usto odmah protiv Reala – kaže Marko Naletilić.

Arsenal neće moći pratiti

Nije, stoga, čudo da europski skauti sve češće svraćaju u Maksimir. Kovačić je već odavno u nacrtima Arsenea Wengera, ali kada uskoro krene utrka za golobradim dinamovcem, Arsenal tu neće moći parirati. To je igrač za Manchester City, Manchester United, Real Madrid ili Barcu, samo oni će moći "pratiti" Mamićeve zahtjeve. Kupio za 100 tisuća, prodat će za 15 ili 20 milijuna, to je slično samo Dinamovu velemajstoru transfera.

– Ni Luka Modrić sa 17 godina nije bio ovako moćan, s takvim fizičkim predispozicijama, tako okomit i konkretan – dodaje Naletilić.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista...

Ključne riječi

Komentara 20

NI
nisde
10:10 19.09.2011.

dasoviću u zadnje vrijeme tvoji su članci plačeni,samo se nadam da nisi tako glup da ih pišeš za kiki riki. pustite kovačića na miru koliko je veliki talent toliko bi mogao pasti zbog ovih vaših debilnih članaka. dečko bi trebao još pet godina odigrati za dinamo onda naplatiti tolike milijune koliko vi pišete,a to zna dobro i mamić. ostavite ga malo na miru neka se razvije,ne radite greške kao sa kranjčarom koji je zamalo propao radi vas sportskih neprofesionalnih novinara.

DU
Deleted user
10:23 19.09.2011.

Dasović i ekipa su se počeli takmičiti u zadnje vrijeme tko će napisati veće hvalospjeve za malog Kovačić koji je još dječak i nadam se da će se moći nositi s tim jer mnogi se nisu uspjeli pa su se ugasili istom brzinom kako su i bljesnuli . Dinamo i Mamić bi trebao zaštiti malog od novinarskih lešinara željnih senzacija .

VE
Velikogoričan56
19:53 19.09.2011.

vidimškoj? A iz koje bi to lige Dinamo trebao izletjeti? Da ti to nisi nesto sanjao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije