Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba protiv stoice

Preteni: K-1 WGP je nama borcima kao Olimpijske igre!

Preteni
fightsite.hr
Autori: sh/VLM, Fightsite.hr
01.03.2013.
u 10:55

Odličnim nastupom na Cro Cop Final Fightu prošle godine u ožujku i pobjedom protiv Guy Pacome Assija, Splićanin Agron Preteni si je "zakapario" i meč na K-1 WGP Finalu u Zagrebačkoj Areni.

Preteni, inače jedan od najboljih hrvatskih boraca u kategoriji do 95 kg, de 15.3. nastupiti u jednoj od super borbi protiv sjajnog Rumunja Andreija Stoice.

25-godišnji Rumunj u karijeri ima 33 profesionalna nastupa od čega 29 pobjeda i tek tri poraza. 19 mečeva je završio prekidom nokautom ili tehničkim nokautom. Stoicu smo imali prilike upoznati krajem prošle godine kada je odlukom sudaca svladao našeg Tonija Milanovida na SuperKombat priredbi u Aradu.

Preteni je, s druge strane, skupio čak 57 pobjeda i tek deset poraza u profesionalnoj karijeri i dugi niz godina je jedan od naših najboljih boraca. 2009. se okitio i titulom Svjetskog prvaka u kick boksu, a godinu dana ranije je trijumfirao na Europskom prvenstvu u Savate boksu.

- Naravno da je to san svakog kick boksača, kao što je boksačima nastup na Olimpijskim igrama, tako je i nama san da nastupimo na K-1 WGP Finalu.. Još sam relativno mlad, pa se nadamo da du jednog dana nastupiti u u sklopu samog turnira osmorice, no i ovako je meč u Zagrebu ostvarenje mojih snova - rekao je Preteni o nastupu u Zagrebu i dodao nekoliko riječi o Stoici:

- Vrlo dobro ga poznajem jer smo često bili zajedno na istim priredbama. Svjestan sam da je on favorit jer je takvo ozračje i atmosfera pred dvoboj, no iskreno, to mi i više odgovara. Ja du biti maksimalno spreman, a siguran sam da imam oružja da ga pobijedim. Volim da me ljudi gledaju kao autsajdera - kaže Preteni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije