Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WARKA

Poljaci dotjerali kamp, teren je tepih!

'euro5_nnn_spo_130512'
Foto: ''
1/5
14.05.2012.
u 08:07

Oduševljena je naša delegacija u sastavu Zorislav Srebrić, Aljoša Asanović i Davor Gavran, koja je bila u inspekciji kampa reprezentacije u Poljskoj. Warka je spremna!

Warka je spremna za dolazak Hrvatske, u hotelu Sielanka odradili su sve ono što je Bilićev stožer zahtijevao.

– Sve je odrađeno na najvišoj razini – potvrdio nam je glasnogovornik HNS-a Gavran.

A to znači da je napravljena dodatna sauna za dvanaest osoba, jer naši reprezentativci vole opuštanje u sauni, fitness-dvorana ima najviše standarde. Čak će sprave, koje su postavljene, nakon prvenstva Europe možda biti ustupljene HNS-u. Posebna priča je travnjak, pri posljednoj inspekciji bio je u groznom stanju, a sada su Asanović, Srebrić i Gavran ostali bez daha.

– To je tepih – u svom je stilu izustio Gavran.

Kako i ne bi bio, na travnjaku u Warki radila je najbolja engleska agencija, a znamo kakvi su tereni na Otoku. Dakle, Sielanka je spremna, u kampu našima neće nedostajati ni ptičjeg mlijeka. Inače, naša delegacija je zajedno s veleposlanikom Ivanom del Vechiom posjetila rukometni klub Kielce, koji je u blizini Warke, a u njemu igraju naši reprezentativci Denis Buntić i Željko Musa.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
Bubra
15:30 14.05.2012.

dule a gdje i u kojem kampu ce odsjesti tvoja i eu janezova repka na ovom EP u poljskoj ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije