Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visokorizični susret

Policija: Spremni smo za dolazak francuskih huligana!

PSG (1)
PSG fans Facebook
22.10.2012.
u 19:19

– Trebamo osigurati ulaznice za VIP goste, a ulaznice njihovim navijačima ne prodajemo

U srijedu se u Ligi prvaka sastaju Dinamo i PSG, a ta su se dva kluba često puta u povijesti spominjala i zbog huligana. Dinamo je već bio izbacivan iz Europe, sad je na uvjetnoj kazni, a ekstremni navijači Pariza vrlo su opasni.

Posebno su nezgodni kad se igra s Olympique Marseilleom, nerijetko se potežu i noževi. U posljednjih šest godina ubijena su dva navijača PSG-a. I klub često svojim navijačima ograničava mogućnost putovanja. Na zadnju utakmicu u Marseille željelo ih je putovati 400, 500, ali je klub odlučio da može ići njih samo 150.

U Porto stigle su dvije navijačke frakcije pariškoga kluba pa su se potukle međusobno, dio je deportiran, a dio je ostao na utakmici. Stoga nije čudno što je PSG odmah nakon izvlačenja skupina pismeno zatražio od Dinama da navijačima francuskog kluba ne prodaje ulaznice.

– Trebamo osigurati ulaznice za VIP goste, a ulaznice njihovim navijačima ne prodajemo – kažu u Dinamu.

No, problema bi moglo biti jer se skupina huligana iz Pariza sprema u Zagreb. Dosad gostujući navijači i nisu radili probleme u Zagrebu, možda oni žele biti prvi. Navodno se i dio BBB-a sprema na obračun, neki pripremaju zaštitu jer pariški navijači vole noževe.

– U kontaktu smo s Francuskom te ćemo prema saznanjima i potrebi učiniti sve da održimo red – izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Inače, iako su iz pariškog kluba jučer najavili da bi u Zagreb moglo krenuti stotinjak huligana, francuski portali danas pišu da bi se ta brojka mogla povećati, odnosno da bi prema Hrvatskoj moglo krenuti čak 600 navijača!

>>>PSG poslao upozorenje: Pariški huligani dolaze u Zagreb!

Ključne riječi

Komentara 3

ZG
ZGexil
20:18 22.10.2012.

treba pod hitno u zagrebu prekosutra otvoriti jos 6-7 djecjih vrtica, gdje bi se mogla zbrinuti ova pariska nejac te ih nauciti gdje koju pjesmicu, kao na primjer: isal majan u auxer, pa od tamo prosal ler, bjezi majan van, neznas reci dobar dan.

KA
Kaj
20:43 22.10.2012.

Junaci, kad već pišeš da je Dinamo izbacivan iz Europe zbog huligana, mogao si onda navesti i ime tog huligana, Majana Debića, našeg dragog Zdravkeca. Ako si 2000. godine pisao da se iza imena Majana Debića krije Mamić, čega se sada sramiš?

KG
Kult_Grada_Zagreba
15:06 23.10.2012.

Prvo ih treba prisluškivati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije