Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od meča u Vancouveru

Pokrajac završio u bolnici, otkazana borba sa Soszynskim

Igor Pokrajac, Patrik Jovicky
Saša Zinaja
07.06.2011.
u 10:36

Igor Pokrajac otkazao je meč protiv Krzysztofa Soszynskog na UFC-u 131 koji se trebao održati u Vancouveru. Hrvatski je borac zbog upale gušterače i žučnog kamenca hospitaliziran u bolnici Sveti Duh

- Već nekoliko dana trpim strašne bolove u želucu, no mislio sam da se samo radi o stresu. Noćas je bol postala neizdrživa i završio sam na hitnoj - rekao je Pokrajac za internetske stranice Fight Site te dodao:

- Još uvijek sam u bolnici na infuziji, a u srijedu će mi biti napravljeni dodatni nalazi i tek ću onda moći nešto pojesti.

Pokrajac je se dobro pripremio, a cijeli Croatian Top Team je bio uvjeren u njegovu pobjedu protiv Soszynskog. U utorak ujutro trebali su poletjeti za Vancouver.

- Kada su mi rekli da se ne mogu boriti, bio sam spreman i takav otići na meč, no liječnici su mi sugerirali da to nikako ne bi bilo pametno. Situacija bi se mogla samo pogoršati i dodatno zakomplicirati - kazao je Pokrajac te se nada da će se uskoro vratiti treninzima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije