Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planovi za 2013.

Pokrajac: U UFC-ov oktogon ulazim tek u svibnju

Igor Pokrajac (1)
15.01.2013.
u 17:22

Igor Pokrajac 26. siječnja u Zetri u Sarajevu održat će svoj seminar slobodne borbe na koji su pozvani svi borci iz regije, a naš je borac najavio da ima itekako veliko znanje koje može podijeliti sa svima koji dođu

– Dolazim u Sarajevo prvi put, tamo održavam seminar i sa svim polaznicima podijelit ću ono što sam sakupio tijekom cijele karijere. Proveo sam dosta vremena i u SAD-u, skupio sam zaista dosta znanja i pokušat ću na njih prenijeti dio toga – kazao je Igor.

Upitan je Igor i o dopingu njegovog posljednjeg protivnika.

– Razočaran sam zbog dopinga Beltrana. Prihvatio sam tu borbu tri tjedna prije, put je bio jako dugačak i mislim da je s moje strane bilo jako korektno što sam odradio taj meč. Vjerojatno ni sam nije znao da u tijelu te supstance koje je uzimao ostaju tako dugo, pa je pao na testu – dodao je Zagrepčanin.

Još uvijek nije poznato kada bismo ga ponovno mogli vidjeti u oktogonu, ali najavio je svoj nastup u svibnju ili lipnju.

– Moj sljedeći meč bit će tek za četiri ili pet mjeseci – otkrio je Igor za portal X-choke.com.

Više borilačkih vijesti pročitajte na portalu Fightsite.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije