Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIGHTSITE.HR

Pokrajac protiv Ryana Jimma na UFC 161!

Igor Pokrajac (1)
12.03.2013.
u 23:06

Ovo je vrlo važna borba za Pokrajca (25-9-1 NC) jer je izgubio posljednja dva meča

 Igor Pokrajac saznao je ime svog sljedećeg protivnika u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Na UFC 161, 15. lipnja  u kanadskom Winnipegu \"The Duke\" će se boriti protiv domaćeg borca Ryana Jimma (17-2), piše Fightisite.hr.

Jimmo je u svom UFC debiju nokautirao Anthonyja Perosha za samo 7 sekundi i izjednačio službeni rekord, a u drugom je sudačkom odlukom poražen od Jamesa Te Hune, iako je bio blizu tome da završi Novozelanđanina.

Ovo je vrlo važna borba za Pokrajca (25-9-1 NC) jer je izgubio posljednja dva meča, iako je posljednji pretvoren u No Contest nakon što je Joey Beltran pao na doping testu. Prije mečeva s Magalhaesom i Beltranom, Pokrajac je bio u nizu od tri uzastopne pobjede.

Ostatak odličnog carda čini meč za privremeni naslov u bantamu između Renana Baraa i Eddieja Winelanda, okršaj u poluteškoj između Mauricija Rue i Antonija Rogerija Nogueire, te Rashada Evansa i Dana hendersona, dok se u teškoj očekuje okršaj Stipe Miočića i Soie Paleleija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije