Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše razmišljao

Pogledajte nevjerojatan promašaj Waynea Rooneyja

Rooney (1)
Screenshot YouTube
18.09.2013.
u 16:49

– Uvijek je tako kada puno razmišljate. Nisam ni sam znao što napraviti, pokušati postići pogodak ili dodati Robinu?

Navijači Manchester Uniteda sinoć su u prvom kolu Lige prvaka mogli gledati pravu ljepoticu. Njihova momčad pobijedila je Bayer iz Leverkusena 4:2, a ključnu ulogu odigrao je Wayne Rooney. Igrač koji je ovog ljeta želio napustiti klub zabio je dva pogotka i ponovno uspostavio ljubav s navijačima. A mogla je ta ljubav biti još i jača da nije promašio čistu priliku i uprskao priliku za hat-trick.

Napadač Uniteda izbio je sam ispred vratara, zaobišao ga i našao se ispred praznog gola. Da stvar bude gora, pokraj njega je bio i suigrač Van Persie koji je također stajao sam, a Rooney je napravio najgore što je mogao – niti je dodao, niti pucao, a lopta je otišla pokraj gola.

– Uvijek je tako kada puno razmišljate. Nisam ni sam znao što napraviti, da pokušam postići pogodak ili dodati Robinu. Na kraju sam napravio nešto između i uprskao – rekao je Rooney.

>>Kakav promašaj! Je li ovo najveći svih vremena?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije