Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC 140 u Torontu

Pogledajte kako je Pokrajac nokautirao Soszynskog

Igor Pokrajac
youtube.com
11.12.2011.
u 11:16

Hrvatski borac Igor Pokrajac nokautirao je Krysztofa Soszynskog u 35. sekundi prve runde na UFC-u 140 u Torontu. To mu je najveća pobjeda u karijeri

Pokrajac je od prve sekunde krenuo žestoko, a i suparnik je znao uzvratiti. Istina, Soszynski je prvi pogodio, ali je Pokrajac odlično amortizirao udarac i nastavio dalje udarati suparnika.

Od siline jednog izravnog udarca Soszynski je pao na parter. Pokrajac ga je nastavio snažno udarati sve dok Soszynski nije pao u nesvijesti. Nokaut je bio toliko težak da se domaći borac najmanje minutu nije mogao probuditi. Kasnije je jedva ustao.

To je Pokrajcu bila treća pobjeda u UFC-u i druga u nizu nakon Todda Browna. S ovim slavljem, dugogodišnji Cro Copov sparing partner si je osigurao mjesto među najboljima. U posljednje četiri borbe, Pokrajac je ubilježio tri pobjede što bi mu trebalo osigurati još bolji ugovor u UFC-u.

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kajinx
15:40 11.12.2011.

Bravo Mirko, pardon, Igor !

DR
drug
12:28 11.12.2011.

Sramota je što se UFC borbe zovu sport.... Žalosno

MR
mrvecdam
22:37 11.12.2011.

naslov bi trebao biti-Srbin Pokrajac..... nemojte covjeka prekrstavati, ako sam nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije