Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA U 94. MINUTI

Pique o poklonjenom 11-ercu Realu: 'Gledao sam komediju'

Gerard Pique, Barcelona (1)
Reuters/Pixsell
26.09.2013.
u 12:02

Sudac je dosudio Realu nepostojeći penal u 94. minuti nakon iz kojeg je Ronaldo zabio za pobjedu

Nogometaši Reala slavili su kod Elchea 2:1 u 6. kolu Primere, a pobjednički pogodak \'pao\' je tek u 94. minuti i to iz nepostojećeg jedanaesterca. Sudac Cesar Munis Fernandez pokazao je na bijelu točku nakon običnog naguravanja Carlosa Sancheza i Pepea, što se obično sudi kao faul u napadu. Cristiano Ronaldo bio je precizan s bijele točke, a sve to iživciralo je Barceloninog igrača Gerarda Piquea.

\"Upravo sam gledao pravu komediju na Canal Plusu\", napisao je Pique na svom Twitteru, aludirajući na Realovu pobjedu.

Braniču Barcelone odgovorio je Realov igrač Alvaro Arbeloa.

\"Drago mi je što su neki počeli ići u kina gledati komedije, umjesto da igraju u kazalištu kao dosad. To je lijepa promjena\", sarkastično će Arbeloa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije