Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI IGRAČI

Pique: Guardiola će se vratiti u Barcelonu

Pique
Reuters
26.05.2012.
u 11:17

- Ponosan sam na ove četiri godine s Pepom, hvala mu na svemu što me naučio - kaže Barcin branič

Kraj svoje četverogodišnje ere na klupi Barcelone Pep Guardiola zaključio je trofejem. U pobjedi nad Athletic Bilbaoom (3:0) Barca je osvojila Kup Kralja, a igrači se toplim riječima oprostili od trenera koji ih je vinuo na krov svijeta i zbog kojeg su proglašeni najboljom momčadi svih vremena.

- Osjećao je u sebi da je vrijeme da ode i sigurno će osjećati nostalgiju kad ode iz kluba, no vratit će se jednog dana - rekao je branič Barce Gerard Pique i osvrnuo se na sezonu.

- Nismo igrali dobro kako smo htjeli, ali ponosan sam na protekle četiri godine koje sam proveo s Pepom. Zahvaljujem mu se na svemu što me naučio i drago mi je da je dodao još jedan naslov prije odlaska - zaključio je Pique.

Komentara 3

PA
Pablo1878xx
12:00 26.05.2012.

http://pl-hb.net/liga.php?typ=3vs3&strona=druzyna&id=203

PA
Pablo1878xx
12:00 26.05.2012.

http://bit.ly/IAZvov Bok, Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Registrirajte se putem sljedećeg linka: http://bit.ly/IAZvov

Avatar jwayne
jwayne
20:45 26.05.2012.

Danas je odabir slika / ilustracija uz članke na VL vrhunski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije