Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLAČIONICE

Junak Perica: Ćaća je bankrotirao jer časti zbog moja dva gola

Igor Perica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
30.10.2012.
u 22:28

Dio igrača Dinama samo je šutke prošao pored mikrofona, poraz od Zadra nije im sjeo.

- Pišite što hoćete. Nemam što reći – dobacio je Sammir, Vrsaljko samo šutke prošao, dobar dio plavih ostao je u bazenu i nije dugo izlazio nakon što je Dinamo nokautiran 3:2 u šokantnoj završnici osmine finala Kupa i to nakon što su modri o 83. minute vodili 2:0!

- Imali smo 2:0 i izgubili, to se ne smije iako se u kupu događa i najboljim momčadima svijeta. Trener nam ništa nije rakao, vjerojatno ćemo danas dobiti 'jezikovu juhu'. Ne znam kak ose to dogodilo, ja sam kriv za prvi primljeni gol, bez toga možda ne bismo izgubili. Ne, nismo podcijenili Zadar, napravili smo nekoliko greška, pa nismo iskoristili nove šanse – korektan je bio Ivan Tomečak.

- Nisam gledao zadnjih 20 minuta i ne znam što se događalo. Rekao je strijelac Duje Čop koji je zamijenjen tijekom utakmice.

- Kiksao sam kod drugog gola i ispričavam se suigračima i navijačima iako su i danas došli da bi se sprdali s nama – rekao je Ibanez.

Zadrani su izlazili sa smješkom. Josip Ivančić mogao je biti heroj da nije glupo zaradio dva žuta kartona.

- Ispričavam se dečkima što sam ih tako ostavio, ali pokazali su da su momčad u 120 minuta , pa i više i momčad je zaslužna i za moj gol. Trener nam je rekao da se u Maksimir dođemo zabaviti, da uživamo, da nema pritiska i da se pipremamo za Hajduk. I rekli smo si, ajmo biti momčad i bili smo – rekao je Ivančić kojem je primat igrača utakmice oteo 17-godišnji Stipe Perica.

- Ajme, ne znam smijem li ja pričati, ja nemam nikoga iza sebe, idem pitati trenera – rekao je i odjurio bacivši torbu. Došao je s trenerom Milinom koji je rekao da smije, da mu je on najveći dragulj.

- Joj drago mi je, ali za moje golove zaslužni su Ivančić i Gržan i cijela momčad. Hvala treneru koji me gurnuo u vatru, rekao nam da igramo bez straha. Nisam se bojao, iako sam prvi put igrao u Maksimiru, dosad sam samo igrao protiv Osijek 35 minuta i Rijeke 15 minuta, te u kupu s Konavljaninom, no ovo su mi prvi seniorski golovi, valjda ne i zadnji.

Hoće li biti fešte u Zadru?

- Ćaća me već zvao i kaže da je već bankrotirao jer časti – kazao je mladi Stipe Perica.

>>Čačić: Ne razmišljam o ostavci, Mamić: Moram prespavati

>>Šok u Maksimiru: Zadar okrenuo 0:2 u 3:2 i izbacio Dinamo iz Kupa

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar kravata
kravata
06:25 31.10.2012.

Ovo je rezultat ponašanja gospode braće mamić.

KA
kapt56
06:37 31.10.2012.

Žao mi je Dinama, ali tko zna zna, a tko ne zna ispada!

AN
Andreeejjj
23:14 30.10.2012.

Dogovorena utakmica...opklade...podjeljen/zaradjen veliki novac. Normalno "vuk sit, magarac sretan", to bi bilo to. Više puta je tako odigrao naš voljeni DINAMO, posebno u kupovima! Sjetimo se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije