Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nou Camp

Pep Guardiola se oprostio od Barceloninih navijača

Pep Guardiola (1)
PIXSELL
06.05.2012.
u 12:59

Barcelona i navijači oprostili su se od trenera Pepa Guardiole koji je klubu s Nou Campa donio 13 naslova u posljednje četiri godine. Barca ove sezone još ima priliku osvojiti Kraljev kup protiv Athletic Bilbaa

U 37. kolu španjolskog prvenstva Barcelona je u svojoj posljednjoj ovosezonskoj utakmici na Nou Campu pobijedila Espanyola s 4:0, sva četiri pogotka zabio je Lionel Messi. Bila je to posljednja domaća utakmica katalonske momčadi koju je Pep Guardiola vodio kao trener Barcelone, a nakon susreta doživio je ovacije 90.000 ljudi.

'- Život mi je dao dar. Tijekom posljednje četiri godine bio sam blizu vas i ovih igrač, a to je privilegija. Nadam se da ste uživali u nekim lijepim vremenima zajedno s momčadi, uvijek smo bili bliski s navijačima. Jako sam sretan. Puno ćete mi nedostajati, ali uvjeren sam da će momčad biti u dobrim rukama Tita Vilanove. Sada moram odvezati svoj sigurnosni pojas, a vi ostanite sjediti i sjajno ćete se zabaviti - kazao je Guardiola navijačima na Nou Campu. 

Barcin predsjednik Sandro Rosell poručio je Guardioli da se može vratiti u klub kada god poželi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije