Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak Hajduka

Pašalić: A prije godinu dana ležao sam u bolnici

Hajduk gol Pašalić (1)
Tino Juric/PIXSELL
15.09.2013.
u 14:17

- Nije istina da sam rekao da ću se ostaviti nogometa budem li morao u Cataniju. Ma, ovaj osjećaj je predivan, pustite sve te priče otprije

Dinamo je opet posrnuo u jednoj ratničkoj utakmici, očito takve ne zna igrati. Na stranu užasan teren koji je plavima više smetao jer su, kao, bolji tehničari. No, Hajduk je opet imao više srca u utakmici koja nije bila naročito kvalitetna. Jer, niti jedna momčad nije izgradila nikakvu pravu priliku, a Hajduk je preko mladog Maria Pašalića iskoristio dvije gluposti plave obrane nakon prekida.

U derbiju bez nekog nogometnog okusa i mirisa ukazao se klinac. Mali Mario Pašalić, 18-godišnji junior Hajduka s dva pogotka, u 49. i 69. minuti, srušio je Dinamo. Ušetao se u peterac Dinama, dok su stupovi iz obrane Zagrepčana gledali što se događa Pašalić je zabio golove i postao junak, heroj...

- Ušli smo agresivno, Dinamo nam nije stvorio previše prigoda. Važno je bilo sačuvati prednost. Znali smo da je bilo važno ne primiti gol do poluvremena, trener Tudor nam je kazao da držimo defenzivni blok i da ćemo sigurno pobijediti - govorio je Pašalić.

Taj mali u finišu prijelaznog roka odbio je transfer u Cataniju vrijedan 1,5 milijuna eura. Bilo je nagovaranja, Hajdukovi čelnici, željni novca, vršili su pritisak na njega, ali nije želio ići. I sada im je Pašalić pokazao da je bio u pravu kada nije želio otići.

- Bio je veliki pritisak, odrazilo se to na ovim utakmicama na gostovanjima. Nije istina da sam rekao da ću se ostaviti nogometa budem li morao u Cataniju. Ma, ovaj osjećaj je predivan, pustite sve te priče otprije. Golove posvećujem svima, Torcidi Gomilica, ovoj predivnoj publici - rekao je Pašalić.

Čudesna je njegova priča. Još prije godinu dana bio je bolnici, zagonetno trovanje krvi prikovalo ga je za bolnički krevet, karijera je bila pod upitnikom. Još prošlog tjedna igrao je za juniore, postigao gol za pobjedu nad Osijekom.

- A sada sam riješio derbi, ovo je ludnica. Nema veze što sam igrao za juniore, igrat ću za Hajduk kad god treba i gdje treba - zaključio je Pašalić.

>>Maloča: Bog je nagradio Pašalića što nije otišao u Italiju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije