Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NO Hajduka

Paladino: Radna zajednica bit će sa 52 smanjena na 37 zaposlenika

\'11.11.2011., Zagreb - U Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi odrzana je dodjela stipendija trecoj generaciji sticenika humanitarne akcije Korak u zivot u organizaciji Rotary kluba. Josip Paladin
Davor Puklavec/PIXSELL
21.10.2012.
u 20:28

- Neće biti otkaza, to su kombinacije ugovornih raskida odnosa i odlazaka u mirovinu, to je način na koji nitko neće završiti na ulici

Nekih šest sati potrajala je sjednica Nadzornog odbora Hajduka. Predsjednik Josip Paladino u poluvremenu dvoboja s Istrom kratko je izvijestio o odlukama. Dakle, raspravljalo se o sportskoj strategiji, koju su iznijeli sportski direktor Sergije Krešić i trener Mišo Krstičević, odlučeno je da klub mora ispoštovati obveze prema igračima i zaposlenicima čim stigne kredit od 30 milijuna kuna. Naime, to Hajduk mora učiniti sukladno Uefinom pravilniku. Prihvaćen je prijedlog predsjednika Uprave Marina Brbića o tri voditelja odjela.

- Radna zajednica temeljem usvojene sistematizacije sa 52 smanjena je na 37 zaposlenika. Neće biti otkaza, to su kombinacije ugovornih raskida odnosa i odlazaka u mirovinu, to je način na koji nitko neće završiti na ulici, a Hajduk će u budućnosti imati malu, ali efikasnu radnu zajednicu. Sadašnji sportski pogon brutto mjesečno nas stoji 1,3 milijuna kuna, a donedavno je to bilo 2,7 milijuna kuna. Pokušavamo smanjiti troškove, radna zajednica stoji nas 800 tisuća kuna mjesečno, treneri oko 370 tisuća kuna. Svi mjesečni troškovi trebali bi iznositi oko 2,8 milijuna kuna. S ovim smo pokazali da smo tvrtka koja ima viziju izlaska iz problema – rekao je Paladino.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije