Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diletanti

Pa Dinamo ima više novca nego APOEL, a hvali se samo mladošću

'Paris Saint-Germain\'s Brazilian defender Alex Costa (L) scores despite Dinamo Zagreb\'s goalkeeper Ivan Kelava opposition during an UEFA Champions League Group A football match Paris Saint-Germain v
'FRANCK FIFE'
08.11.2012.
u 08:11

– Bojim se da će nas Uefa izbaciti iz Lige prvaka, nemamo momčad za rezultate, nemamo publike, nemamo ništa –- kaže "gromovnik" Ilija

Rasprodaje li Dinamo svoj ugled i ugled (a taj baš i nije velik) našeg klupskog nogometa igrama u Ligi prvaka? Naši su klubovi i dosad igrali u Europi protiv jakih, ali nikad nije bila takva razlika.

– Hajduk je u moje vrijeme bio drukčiji. Prvo, Dinamo bi morao napadački brže igrati, ali plavima najviše nedostaju igrači s iskustvom. Također, čini mi se da se Dinamo zadovoljio već samim ulaskom u Ligu prvaka, tako su plavi uostalom i sami govorili – kazao je Ivan Katalinić, a Ilija Lončarević bio je oštar.

– Moramo se zamisliti. Jer, ako ciparski prvak izbori proljeće u LP-u, a naš prvak ne može ni do boda, a ima dva ili tri puta veći proračun od tih Ciprana, onda diletantski radimo svoj posao! Radi ga klub, jer kako se može hvaliti da ima najmlađu momčad u LP-u? U redu je hvaliti se ako nešto napravite s tom momčadi, ali ako ne, onda je to diletantizam! I tako je već dvije godine. Bojim se da će nas Uefa izbaciti iz Lige prvaka, nemamo momčad za rezultate, nemamo publike, nemamo ništa. No, sve je to posljedica pravca kojim je krenuo naš nogomet – oštar je Ilija Lončarević.

>>Što su još rekli Katalinić te Nenad Gračan pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Komentara 37

AN
ankicascreiber
09:02 08.11.2012.

Dinamo je samo jedan jasan primjer kako kriminal može uništavati dobra Republike Hrvatkske za svoju korist i za štetu hrvatskih građana. Slično kako je propao Dinamo propalo je i Hrvatsko gospodarstvo. Smiješnio je da Mamić sebe može onako javno hvaliti s milijunima koje je pokrao.

SI
silversurfer22
09:06 08.11.2012.

..izbacit će Dinamo sigurno..3.000 ljudi po tekmi srozava ugled i UEFI...

ZE
.zeitgeist.
08:52 08.11.2012.

GNK Dinamo Zagreb je udruga građana uzurpirana od obitelji Mamić koja tu udrugu koristi kao agenciju za promidžbu vlastitih igrača. GNK Dinamo Zagreb od grada Zagreba godišnje dobije 48 milijuna kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije