Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa

Osječki branitelji zovu generala Gotovinu u Osijek

\'17.04.2011,Osijek - Predsjednik NK Metalac i sportskog centra Bikara Boro Ivkovic, preimenovat ce ime u sportski centar Ante Gotovina.  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL\'
Marko Mrkonjić/Pixsell
28.11.2012.
u 21:33

Športski centar Ante Gotovina, na kojem igra NK Metalac, nosi generalovo ime već tri godine

Predsjednik NK Metalac iz Osijeka Boro Ivković, koji je još prije tri godine svoj sportski centar nazvao \"Ante Gotovina\", poziva generala Gotovinu da posjeti osječku Bikaru i primi iskaznicu počasnoga predsjednika ovoga kluba.

- Mnogi su mi političari zamjerili kada sam Centru dao Gotovinino ime, neki iz HNS-a bili su protiv toga da hrvatska reprezentacija trenira na njemu, no izbornik Igor Štimac tome se suprotstavio i doveo je vatrene na Bikaru. Sada bismo željeli da dođe i general Gotovina. Dočekali bi ga osječki i vukovarski branitelji, heroji s Trpinjske ceste - kazao je Boro Ivković, inače bliski Štimčev prijatelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije