Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi u Vinkovcima

Osijek zadovoljniji nakon prve epizode slavonskog četvrtfinala

cibalia osijek
Goran Ferbežar/Pixsell
21.11.2012.
u 18:57

U prvoj utakmici četvrtfinala u Vinkovcima domaća Cibalia i Osijek odigrali su 1:1

U ne baš pretjerano kvalitetnoj nogometnoj predstavi momčadi Cibalije i Osijeka u Vinkovcima su odigrale prvu utakmicu četvrtfinala Kupa (1:1). Slavonsko četvrtfinale bolje je otvorila domaća momčad koja je u prvih 20-ak minuta bila iznimno agresivna i vršila stalni pritisak na goste. U tom vremenu bilo je i nekoliko poluprigoda. Gosti se potom oslobađaju pritiska pa su u prvih 45 minuta imali i bolje prilike. Najbliži pogotku bio je Lešković koji je u 18. minuti pogodio vratnicu. Drugo poluvrijeme ipak je bilo efikasnije. Domaća  momčad došla je u vodstvo u 63. minuti kada je Bartolović lagano pospremio loptu koju mu je dodao Filipović poslije odličnog prodora po
desnoj strani. Samo dva minuta kasnije Lešković je izjednačio. Miličević je izveo slobodni udarac poslije kojega je Lešković bio najviši u skoku i glavom postigao gol za konačnih 1:1, rezultat koji daleko više odgovara Osijeku.

– Zadovoljan sam rezultatom, ali ne i igrom. Cibalia je pokazala da je spremna i dobra momčad. Nadam se ipak boljoj predstavi u uzvratu u Osijeku - rekao je trener gostiju Stanko Mršić koji danas nije mogao računati na nekoliko standardnih igrača.

Ostaje i nejasno koliko je ozbiljna ozljeda Kvržića koji se ozlijedio u 30. minuti zbog čega je morao napustiti igru. Domaći trener Željko Kopić rekao je da je zadovoljan igrom svojih igrača koji su, kako je rekao, pokazali da žele igrati i željeli pobijediti.

– Nemam im što zamjeriti. Trudili su se, bili agresivni i više željeli pobjedu. Žao mi je što nismo poveli u prvih 20 minuta kada smo bili mnogo agresivniji i imali nekoliko prilika. Gol koji smo primili po malo je naivan i nesretan. Ipak, u Osijek idemo igrati i sve ćemo učiniti da prođemo u polufinale Kupa - rekao je Kopić.

Opći je zaključak da je remi najrealniji poslije svega viđenoga. Uz dva pogotka bilo je na utakmici i lijepih poteza, par odličnih udaraca, ali i niz netočnih dodavanja. Domaći vratar Matković pred kraj je utakmice pokušao driblati gostujućeg igrača Miličevića koji je zamalo kaznio tu njegovu neopreznost. Gledatelje je posebno nasmijao pad Miličevića poslije kornera kojega je izveo, a onda i pad Glavaša koji se umalo ozlijedio poslije sudara sa reklamom iz gola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije