Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOK - INT 2:2

Oršić spasio Inter, Delačevim bi obranama i Čech skinuo kapu

'27.04.2012., SRC Zapresic, Zapresic - Nogometna utakmica 28. kola MAXtv Prve HNL, NK Inter Zapresic - HNK Hajduk. Mislav Orsic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midzor/PIXSELL
28.03.2013.
u 18:56

Kao i mnogo puta u nekoliko ranijih sezona Oršić je opet bio ključni igrač Zaprešićanaao i mnogo puta u nekoliko ranijih sezona Oršić je opet bio ključni igrač Zaprešićana

Otkako je preuzeo klupu zaprešićkog Intera Rajko Magić nije izgubio utakmicu. Doduše, nije ni dobio. Nakon što je doma sa Splitom odigrao neodlučeno, ponovio je to u Maksimiru protiv Lokomotive (2:2).

 - Osvojili smo bod na gostovanju i to kod drugog na tablici. Netko bi s time bio presretan, no ja se ne veselim. Nama je trebala pobjeda. Sve je manje utakmica do kraja, a mi sa osvajanjem samo po jednog boda sigurno ispadamo. Sljedeće dvije utakmice igramo sa Hajdukom doma, te sa Dinamom vani. Ako im je Istra uzela četiri boda, onda možemo i mi - istaknuo je Magić.

Inter je krenuo silovito u početnim minutama. Kako i ne bi. Gori im pod nogama. Tri boda bila su pod mus. Neodlučenih ishoda već im je dosta. Do ove utakmice devet. Samo Osječani imaju više remija (12), ali njima se fućka. Oni su ostanak davno prije osigurali. Hrabra, napadačka igra donijela je rezultat. Oršić je povukao kontru, ubacio u peterac gdje je Picak obranio udarac Budimira, ali je na odbijenu loptu natrčao Oršić i pogodio za 1:0.

Nakon porimljenog pogotka budi se Lokomotiva. Pokazuju na travnjaku zašto imaju 21 bod više od Intera, zašto su drugi u prvenstvu. Udarci sjevaju sa svih strana. Iz blizine (Trebotić), iz daljine (Antolić), iz polu distance (Kramarić). Sve to brani Delač. Nije ga bez veze uzeo Chelsea,  bez obzira što je proveo na posudba po Portugalu, Nizozemskoj i Češkoj. I Čeh bi mu skinuo kapu za obranu Antolićevog udarca.

Izjednačenje se osjetilo u zraku. Jedna pogreška Hercega, koji nije uspio na vrijeme ispucati loptu, bila je dovoljna da Šitum neobranjivo sa samo nekoliko metara raspara mrežu. Ni tri Delača to ne bi obranila.

 - Počeli smo igrati tek kada smo primili pogodak. Na kraju smo pogotkom Chage preokrenuli, a onda smo primili pogodak u 89. minuti. Šteta, da je Kramarić iskoristio jdan na jedan sa Delačem nekoliko minuta prije nego smo primili pogodak sada bi slavili - istaknuo je Tomislav Ivković, trener Lokomotive.

Domaćin je u 42. minuti ostao bez Trebotića koji se ozbiljnije ozlijedio. Dobio je udarac, a pri padu je izvrnuo nogu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije