Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI IGRAČA

Oremuš: Dinamova pobjeda je nezaslužena!

Hajduk Dinamo (1)
Pixsell
27.02.2013.
u 21:04

- Obje momčadi su išle napadački, cijela utakmica je bila vatrena, no mislim da smo za nijansu bili bolji - komentirao je Čop

Hajdukovci su, jasno, nezadovoljni ishodom derbija. Pogotovo jer su Dinamu bili ravnopravna momčad, što su čak više puta prijetili Kelavi nego gosti Blaževiću, bili blizu izjednačenja. Imali su i igrača više, no plavi su ipak uzeli puni bodovni plijen na Poljudu (2:1).

>> Dinamu pobjeda na Poljudu nakon 6 godina, velika greška Bebeka

- Mislim da smo bili bolji u svakom segmentu igre, ali da se pkazalo da ne pobjeđuje uvijek bolji. Dinamova pobjeda je nezaslužena. Nažalost, nismo uspjeli ni s brojčanom nadmoći ništa napraviti. Ništa, treba čestitati pobjedniku. Jako teško da ćemo sada dostići razliku na tablici - kazao je Mirko Oremuš.

Dinamov Dalmatinac Duje Čop s Oremušom se, naravno, ne slaže.

- Zaslužili smo pobjedu iako je bilo tvrdo i neizvjesno. Obje momčadi su išle napadački, cijela utakmica je bila vatrena, no mislim da smo za nijansu bili bolji - smatra Čop.

Čop se vratio na Poljud prvi put otkako je prošlog ljeta prešao u Dinamo, no ništa ga nije uspjelo smesti.

- Isključio sam se i uživao sam u punom stadionu. Da barem tako igram svaku utakmicu. Šteta što nisa zabio jer sam imao dvije lijepe šanse. Naslov prvaka još nećemo slaviti jer nas čeka nova utakmica u subotu - zaključio je Čop.

Dinamo je vodeći u PHNL sa 47 bodova, Hajduk ima 36 kao i trećeplasirana Lokomotiva.

Komentara 20

CO
coobra1
21:24 27.02.2013.

bravo za jedvaja evo love za mamića preporuka prodati u paketu sa alilovićem a brozovića poslati u okuje da čuva ovce i ne ga više forsirati a od te prodaje 10postoo bebeku 5

VK
vječni krojf
21:36 27.02.2013.

Sta to Oremus sanja?Da nije valjda mislio da ce Hajduk stici Dinamo?Sanjaj momak samo sanjaj.Prekilavi ste vi za Dinamo i to u svim segmentima.Mirkec kao sportas bi morao znati da je bolji onaj koji pobijedi,koji je bio lukaviji,snalazljivi i na kraju krajeva koji postigne vise golova.

OB
-obrisani-
21:21 27.02.2013.

E moj Oremus, Hajduk je dao slucajan pogodak a Dinamo 2 krasna a moglo je jos 2-3 da nije ovaj Bebek OCIGLEDNO sudio za Hajduk i djelio zute kartone Dinamu ,sakom i kapom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije