Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4. KOLO BUNDESLIGE

Olić zabio prvi gol u novoj sezoni, Badelj se ozlijedio

'Wolfsburg's Ivica Olic plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and Bayern Munich, at the Volkswagen Arena in Wolfsburg, Germany, 15 February 2013. Photo: Sebas
Sebastian Kahnert/DPA/PIXSELL
31.08.2013.
u 17:39

Olić je zabio pogodak u 43. minuti, a posao je dovršio Diego s bijele točke u sudačkoj nadoknadi. Ivan Perišić igrao je do 73. minute.

Ivica Olić upisao je prvi pogodak u novoj sezoni Bundeslige. Hrvatski je napadač bio strijelac u pobjedi Wolfsburga nad Herthom 2:0 u četvrtom kolu.

Olić je zabio pogodak u 43. minuti, a posao je dovršio Diego s bijele točke u sudačkoj nadoknadi. Ivan Perišić igrao je do 73. minute.

Inače, bilo je to kolo gostiju. HSV je kod kuće s 4:0 slavio protiv Braunschweiga. Milan Badelj je odigrao samo 30 minuta nakon čega je igru napustio zbog ozljede. Još nije poznato koliko je ozbiljno. Ivo Iličević je bio na klupi.

Borussia Mönchengladbach je s 4:1 svladala Werder, dok je Hannover istim rezultatom bio bolji od Mainza. Čast gostiju spasio je Augsburg koji je s 1:0 slavio kod Nürnberga.

>> Perišić strijelac u pobjedi Wolfsburga, Olić igrao cijeli susret

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije