Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Olić zabio dva pogotka Marseilleu: Presretan sam, osjećaj je sjajan!

Ivica Olić (1)
AFP
03.04.2012.
u 21:20

Velika je bila radost našeg napadača, dugo je čekao da mu trener Jupp Heynckes podari priliku za igru

Vratio se naš "kralj golova"! Ivica Olić napokon je zaigrao za Bayern i zgodicima u 13. i 37. minuti donio je bavarskom klubu 2:0 (2:0) pobjedu u uzvratnom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea. Suparnik Bayernu u polufinalu bit će madridski Real, ne dogodili su u srijedu planetarno čudo u Madridu...

Prvi je put Olić bio strijelac nakon ubacivanja Francka Riberyja s desnoga boka, ubačenu loptu s pet metara poslao je u mrežu lijevom nogom. Nakon pogotka, "Ola" je, dakako, zahvalio Riberyju, ali je i sprintom odjurio u zagrljaj Danijela Pranjića, koji je svoju priliku čekao na klupi. I dočekao ju je, ušao je u igru u 67. minuti umjesto Kroosa i dobro je odradio svojih 25 minuta.

Dodavač Oliću za drugi pogodak u 37. minuti bio je 19-godišnji tamnoputi lijevi branič s austrijskom putovnicom David Alaba – Ribery je povukao "kontru", produžio je loptu do Alabe, ovaj ju je ubacio pred vrata, a Olić, opet lijevom nogom, pospremio u mrežu s pet metara!

Velika je bila radost našeg napadača, dugo je čekao da mu trener Jupp Heynckes podari priliku za igru. I sad je tu priliku iskoristio na najbolji način i uz ovacije prepune Allianz Arene (66.000 gledatelja) ispraćen je s travnjaka u 75. minuti (zamijenio ga je Gomez)...

- Presretan sam, već dugo nisam zabio važne golove. Osjećao sam pozitivnu napetost, ipak je to bila četvrtfinalna utakmica Lige prvaka. Umoran sam, ali i sretan, sjajan je osjećaj kad znaš da si odlučio utakmicu – rekao nam je Ivica Olić nakon utakmice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije