Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemačka

Olić predvodio protiv Bayera, ali ostao bez gola

'Wolfsburg\'s striker Ivica Olic (L) and Wolfsburg\'s Danish midfielder Thomas Kahlenberg (R) and Bayern Munich\'s defender Philipp Lahm vie for the ball during the German first division Bundesliga fo
'CHRISTOF STACHE'
11.11.2012.
u 18:20

Naš Ivica Olić igrao je cijelu utakmicu za Wolfsburg koji je kod kuće u 11. kolu njemačkog prvenstva pobijedio Bayer Leverkusen sa 3:1.

Strijelci za vukove bili su Diego 2 i Dost, a za goste Kiessling. Ovom pobjedom Wolfsburg je prekinuo Bayerov niz pobjeda koji traje od gostujućeg trijumfa protiv Rapida u Europskoj ligi.

Bundesliga, 11. kolo: Wolfsburg-Bayer L. 1:1, Furth-Moenchengladbach 2:4, Stuttgart-Hannover 2:4

Poredak: Bayern 30 bodova, Schalke 23, Eintracht 20, Borussia 19, Bayer 18, Mainz 17...

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
20:07 11.11.2012.

Bundesliga, 11. kolo: Wolfsburg-Bayer L. 1:1,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije