Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTIMČEVO IZNENAĐENJE

Olić ne igra, Eduardo i Sammir u početnih 11 protiv Walesa!

'16.10.2012., Gradski vrt, Osijek - Kvalifikacije za SP 2014. u nogometu, skupina A, Hrvatska - Wales. Eduardo da Silva.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/PIXSELL
26.03.2013.
u 16:14

Hrvatska reprezentacija prvi put u povijesti igra s dva Brazilca u prvoj postavi

U utorak u poslijepodnevim satima iz hotela Marriott u Swanseu, baze vatrenih, procurio je sastav za utakmicu s Walesom. Najveće iznenađenje je ulazak Eduarda da Silve u prvih 11 umjesto heroja utakmice sa Srbima Ivice olića, a prvi put u Štimčevom mandatu u udarnoj momčadi je Sammir.

Sastav koji će istrčati protiv Walesa je ovaj:

Pletikosa - Srna, Ćorluka, Lovren, Strinić - Rakitić, Badelj, Modrić, Sammir - Mandžukić, Eduardo

To je gotovo identična postava koja je protiv Walesa igrala u Osijeku, s jednom razlikom - tada je na lijevom krilu igrao Perišić.

Hrvatska prvi put igra s dva Brazilca u prvih 11! Sammir i Edurado posljednji put su zajedno počeli utakmicu nu Dinamu u proljeće 2007. godine.

>> Počela je ludnica: Hrvatski navijači okupirali centar Swanseaja

>> Olić: Pogocima u Njemačkoj Štimcu sam pokvario planove

Komentara 1

Avatar delminium
delminium
17:23 26.03.2013.

imamo dva brazilca dobro bi bilo još pronaći dva španjolca i tri njemca - kakva bi to hrvatska bila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije