Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Olić: Barca je uzdrmana, Chelsea je u prednosti

'Munich\'s Ivica Olic celebrates his 2:0 during the Champions League quarter final second leg soccer match between FC Bayern Munich and Olympique Marseille at the Allianz Arena in Munich, Germany, 03
'Marc Müller/DPA/Pixsell'
24.04.2012.
u 10:21

– Chelsea ima sjajan rezultat i očekujem da će na Nou Campu igrati poput Reala

U utorak ujutro Bayernovi nogometaši poletjeli su prema Madridu, gdje će u večernjim satima održati posljednji trening uoči polufinalnog uzvrata Lige prvaka s Realom (srijeda). Prije odlaska u Madrid javio nam se Ivica Olić i rekao:

– Kako sad stvari stoje, Pranjić i ja nećemo igrati od početka, bit ćemo na klupi. No vidjet ćemo još nakon treninga u Madridu. Uglavnom, spremni smo i željno čekamo veliki okršaj – rekao nam je Olić, a o dvoboju Barcelone i Chelseaja naš reprezentativni napadač kaže:

– Barcelona je uzdrmana, ne sjećam se kad je izgubila dvije utakmice zaredom u samo nekoliko dana. I koliko god to bili iskusni igrači, nisu u lijepoj situaciji, ti ih porazi peku i proganjaju. K tome, te su dvije utakmice pokazale da Barca ima problema s pokretljivom i agresivnom obranom. Chelsea ima sjajan rezultat i očekujem da će na Nou Campu igrati poput Reala, stat će iza lopte i čekati svoju priliku za protunapad. Bit će neizvjesno, nema favorita u toj utakmici. U svakom slučaju, Chelsea može eliminirati uzdrmanu Barcu – smatra Olić.

Komentara 1

GA
gafe
15:51 24.04.2012.

Tesko Olicu tesko tesko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije