Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI RELI

Ogier vodeći nakon prvog dana

Sebastien Ogier
Reuters
16.04.2010.
u 20:46

Francuski vozač Citroën Junior Teama Sebastien Ogier vodeći je nakon prvog dana Turskog relija, četvrte ovosezonske utrke Svjetskog reli prvenstva, te ispred drugoplasiranog Španjolca Danija Sorda ima 5.5 sekundi prednosti.

Najbrže je vrijeme Ogier ostvario na tri od devet brzinskih ispita koliko ih je voženo prvoga dana, a na jednako je toliko dionica najbrža vremena ostvarivao i Norvežanin Petter Solberg, član momčadi Citroën C4, koji na koncu prvog dana za vodećim Ogierom na četvrtom mjestu zaostaje 18.5 sekundi.

Treće mjesto drži vozač Forda Mikko Hirvonen (+12.2s), šesterostruki svjetski prvak i aktualni lider Sebastien Loeb trenutno je na petom mjestu s 24.9 sekundi zaustatka za liderom, dok je bivši svjetski prvak u Formuli 1 (iz 2007.) Kimi Räikkönen trenutno osmi sa minutom i 50.6 sekundi zaostatka.

Turski reli, rezultati nakon prvog dana:

1. Sebastien Ogier (Citroën Junior Team)  55m32.7s

2. Dani Sordo (Citroën) + 5.5s

3. Mikko Hirvonen (Ford) + 12.2s

4. Petter Solberg (Citroën) + 18.5s

5. Sebastien Loeb (Citroën) + 24.9s

6. Jari-Matti Latvala (Ford) + 27.5s

7. Federico Villagra (Ford) + 1m42.9s

8. Kimi Räikkönen (Citroën Junior Team) + 1m50.6s  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije