Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubili strpljenje

Obrat! Sammir izbačen jer odbija novi ugovor

Sammir
Goran Stanzl/Pixsell
07.10.2013.
u 11:00

Zar je moguće da je Mamić izgubio strpljenje s igračem kojega je godinama mazio i stalno mu podilazio?

Dinamo je Rijeku dočekao bez Sammira. Navodno je plavoj desetki dan uoči utakmice ozlijeđena zadnja loža (to je službena verzija kluba), premda se šuška kako Filhovo neigranje ima veze s njegovim odbijanjem potpisivanja novoga ugovora.

– Sammir nije trenirao posljednja dva dana zbog bolova u listu. Nisam mogao ući u rizik s igračem koji nije spreman i odlučio sam da neće igrati – rekao je Branko Ivanković.

Međutim, procurilo je kako je dan uoči utakmice, poslije večere, pomoćni trener Igor Cvitanović priopćio iznenađenom Sammiru da protiv Rijeke neće biti u konkurenciji. Bez posebnoga objašnjenja. Znači li to da se Dinamo već priprema na život poslije Sammira (na ljeto mu istječe ugovor) ili je ovo samo mjera koja bi Filha ipak trebala uvjeriti da produži vjernost klubu koji ga je stvorio? Zar je moguće da je Mamić izgubio strpljenje s igračem kojega je godinama mazio i stalno mu podilazio?

>> Sammir je pijan dolazio na treninge. Nitko mu ništa nije mogao

>> Kek nakon poraza: Dinamo 1 zasluženo je pobijedio Dinamo 3

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije