Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz naših

Novi Štimčev debakl, Škotska pobijedila Hrvatsku 2:0!

Škotska vs Hrvatska (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
15.10.2013.
u 22:34

Srećom, ostali rezultati su nam se poklopili pa idemo u dokvalifikacije za SP

U posljednjem kolu kvalifikacija za SP u Brazilu, Hrvatska je gostovala u Škotskoj na Hampden Parku i doživjela novi debakl. Škotska je bila bolja, agresivnija, hrabrija i poletnija te slavila sa 2:0.

Štimac se u ovoj utakmici ponovno vratio sustavu 4-4-2, a napad su predvodili Mandžukić i Kalinić, ali ni to mu nije pomoglo. Hrvatska je igrala očajno, nije stvarala puno prilika i poraz je zaslužen.

Škoti su poveli u 28. minuti. Ćorluka je izgubio loptu, sijevnula je kontra koju je Robert Snodgrass iz Norwicha završio pogotkom. Igrač koji nam je zabio i u Zagrebu, danas je nadskočio Lovrena i glavom zabio za 1:0. Vrlo brzo Škoti su pogodili i vratnicu, a pred odlazak na odmor na Hampdon Parku se orilo "Štimac, odlazi!"

U nastavku ista priča, naši su djelovali bezvoljno, a Škoti su to iskoristili i zabili za 2:0 u 73. minuti. Vida je skrivio jedanaesterac, Bannanov šut s bijele točke Pletikosa je odbio, ali iz drugoga plana pojavio se Naismith i zakucao loptu u mrežu.

Srećom, ostali rezultati su nam se poklopili pa idemo u dokvalifikacije za SP, nismo najlošija drugoplasirana reprezentacije.

Loša stvar iz ove utakmice je i to što je Ognjen Vukojević dobio žuti karton zbog kojeg propušta prvu utakmicu dokvalifikacija.

>>Štimac samouvjereno: Želim Francusku u dokvalifikacijama!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije