Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Nogometaš Valencije krenuo na trening pa ostao bez Ferrarija

Ivica Mudrinić
Boris Ščitar
31.07.2012.
u 09:22

– Kad sam izašao iz automobila, primijetio sam dim. Ubrzo ga je zahvatio plamen i izgorio je – prepričava Banega

Nogometaš Valencije do kraja života pamtit će odlazak na trening u ponedjeljak. Kao i obično, sjeo je u svoj skupocjeni Ferrari i zaputio se prema kampu za trening španjolskoga kluba. No, usred vožnje shvatio je da nešto nije u redu, pa je stao sa strane.

– Kad sam izašao iz automobila, primijetio sam dim. Ubrzo ga je zahvatio plamen i izgorio je – prepričava Banega čiju je nezgodu primijetio suigrač Diego Alves, koji je također išao na trening.

Stao je, pokupio klupskog kolegu, pa su zajedno nazvali vatrogasce, ali limenom ljubimcu vrijednom oko 250.000 eura nije bilo spasa...

Navodno je za sve kriv kratki spoj.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Matija22
Matija22
10:21 31.07.2012.

ti i tvoj ferrari sljedeći put kupi Škodu pa ti se to neće desit.

Avatar million
million
11:00 31.07.2012.

Svaki drugi Ferrari izgori , kakakv je to auto !!!

Avatar Bell940
Bell940
12:20 31.07.2012.

osiguranje bu pokrilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije