Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Niko Kovač: Nadam se da ćemo ovako nastaviti i ubuduće

Niko Kovač, Hrvatska U-21 (1)
Daniel Kasap/Pixsell
13.08.2013.
u 21:06

- Iznenadio nas je Lihtenštajn, u prvoj je utakmici izgledao 'mekano', a ovoga su puta bili vrlo čvrsti

Izbornik Hrvatske U-21 reprezentacije Niko Kovač uspješno je startao u kvalifikacije za Europskom prvenstvu. Njegovi izabranici u gostima su pobijedili Lihtenštajn 5:0.

- Željeli smo što prije zabiti prvi gol, vidjeli smo koliko se Latvija namučila s Lihtenštajnom u prvoj utakmici. Nije nam se to poklopilo, nismo bili onako raspoloženi kako smo očekivali. Previše smo griješili i nisam mogao biti zadovoljan, makar smo poveli. 1:0 je opasan rezultat, Lihtenštajn nas je nekim protunapadom mogao dovesti u probleme. Najviše smo problema imali nakon izgubljene lopte, bili smo slabi u povratnoj trci, tko zna što bi bilo da je Lihtenštajn imao bržeg igrača - rekao je Niko Kovač.

U drugom dijelu ipak se sve okrenulo.

- Ulaskom Oršića bilo je i više aktivnosti. Znali smo da će protivnik fizički pasti. Vrlo sam zadovoljan igračima koji su ušli u igru i na kraju mislim da je rezultat sasvim zaslužen, da smo u kvalifikacije krenuli važnom pobjedom i nadam se da ćemo nastaviti tim putem.

- Iznenadio nas je Lihtenštajn, u prvoj je utakmici izgledao \'mekano\', a ovoga su puta bili vrlo čvrsti. Mislim da je razlog tome dolazak novog trenera Fuchsbichlera. Sada znamo kakav je Lihtenštajn, znamo da Latvija nekome može pomrsiti račune - nadam se da to neće napraviti nama - ali mislim da će Švicarska, Ukrajina i Hrvatska rješavati pitanje prolaska skupine.

>>Kovačevi izabranici Lihtenštajnu zabili pet komada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije