Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio živce

Nervozni Beckham loptom gađao protivnika i pogodio - suca!

Jasmin Repeša
Foto: Goran Stanzl
1/2
04.07.2012.
u 11:34

Nogometaš LA Galaxyja poludio je na igrača protivničke momčadi koji se pri rezultatu 4:3 za Sharkse u sudačkoj nadoknadi valjao po terenu zbog ozljede. Beck je mislio da glumi...

Davidu Beckhamu uopće nije dobro sjelo nepozivanje u momčad Velike Britanije za Olimpijske igre u Londonu. Jer kako drugačije objasniti njegov potez u sudačkoj nadoknadi utakmice njegova LA Galaxyja i San Josea kad je, pri rezultatu 3:4 za San Jose, iznerviran loptom gađao protivničkog igrača. Na Beckhamovu sreću - promašio ga je. Na Beckhamovu nesreću - pogodio je glavnog suca! Zbog nesportskog poteza dobio je žuti karton, a vrlo lako mogao je i pocrvenjeti, jer se nakon toga s njim krenula obračunavati cijela momčad San Josea.

A do incidenta je došlo kad se igrač San Josea počeo valjati u svom šesnaestercu zbog ozljede. Beckham je mislio da glumi, što je lako i dokazao. Igrač se, naime, nakon što je vidio što je Becks napravio, \"čudesno\" oporavio i krenuo u obračun s engleskim nogometašem...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije