Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno nakon utakmice

Neretljak: Andrijašević mi je psovao majku; Franko: Gazio me

Hajduk, Rijeka, naguravanje (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/7
02.12.2012.
u 22:09

- Nepotrebna je bila nervoza s obje strane, igrači su me gotovo zgazili, išao sam smirivati

Hajduk je bio bliži pobjedi, ali na kraju se Rijeka izvukla, u jadranskom derbiju bilo je 1:1 (0:1) i gosti mogu biti zadovoljniji. Rijeka je povela u 45. minuti pogotkom Benka, koji je odlično izveo slobodni udarac, a Hajduk je poravnao u 51. minuti kada je Maglica glavom skrenuo ubačaj Andrijaševića. Bijeli su dominirali u drugom dijelu, Maglica je pogodio i vratnicu, ali do pobjede Hajduk nije mogao. Na kraju nije moglo bez skandala, nakon posljednjeg sučevog zvižduka "zakrvilo" se na travnjaku, malo je nedostajalo da dođe do opće tučnjave, a Domagoj Ljubičić dao je crvene kartone Maglici i Kneževiću. No, sukob su započeli Franko Andrijašević i Mato Neretljak još za vrijeme utakmice. Bivši Hajdukov igrač bio je ogorčen.

 

- Sramota je da Franko Andrijašević meni j..e mater u posljednjoj minuti, to je kultura jednog igrača Hajduka. To je zaista ružno, a ja to nisam zaslužio – rekao je Neretljak.

 

A Andrijašević je dao svoju verziju događaja.

 

- Možda sam prenaglio, bio je korner za nas, a on neće da prizna. Ne treba mi se unositi u facu i govoriti gluposti. Znamo se, bilo je ružnih riječi s jedne i druge strane, koje nisu trebale. Što će se on meni unositi u facu i gaziti me po nozi, ja sam burno reagirao. Ovo poslije ne znam što je bilo, netko nas je rastavio – kazao je Andrijašević.

 

Trener Rijeke Elvis Scoria uletio je u teren kako bi smirio igrače.

- Nepotrebna je bila nervoza s obje strane, igrači su me gotovo zgazili, išao sam smirivati, jer sam vidio u kojem smjeru ide – rekao je Scoria.

Ponudio je svoje viđenje utakmice.

 

- Posjed i dominacija su se izmjenjivali, bilo je zanimljivo, konačni ishod je realan. Zadovoljni smo bodom, Hajduk respektiramo, bili smo motivirani izjavama da nećemo moći trčati dvadeset minuta s Hajdukom. I mi treniramo tijekom tjedna – kazao je Scoria.

 

I Mišo Krstičević bio je u gužvi, smirivao. A Hajduk će se žaliti na crveni karton Maglice, jer smatra da ga je nepotrebno dobio.

 

- Zakuhalo se nešto, krenuo sam rastaviti igrače, i mi i ljudi iz Rijeke. Maglica je dobio karton, a nije bio ni blizu. Svi smo se trudili razdvojiti igrače, nije bilo tenzija – rekao je Krstičević.

Trener bijelih smatra da je njegova momčad bila bliže pobjedi.

 

- Imali smo inicijativu tijekom cijelog susreta, bili bliže pobjedi. Rijeka je opasna, iskusna, na kraju sam zadovoljan, jer su moji igrači dali sve od sebe. Bilo bi lijepo da smo pobijedili, nismo realizirali svoje prigode – kaže Krstičević.

 

Istaknuo je Ivana Vukovića, koji je zaigrao nakon istegnuća tetive zbog čega su mu predviđali povratak tek u proljetnom dijelu sezone.

 

- Bio je na terapijama, u Crnoj Gori, došao je prije tri dana, i rekao je da želi igrati na svoju odgovornost. Svaka mu čast, to ne bi napravilo puno igrača. On je cijelu sezonu nosio momčad, imati takvog igrača u ekipi je zadovoljstvo – rekao je Krstičević.

 >>>Remi Hajduka i Rijeke, dva crvena kartona nakon završetka utakmice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije