Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl? Hm...

Ne dolazi ni Modrić, Rakitić otkazao, Pamić dobio sina...

reprezentacija Hrvatske (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/13
13.11.2012.
u 11:03

Manuel Pamić zamolio je izbornika Štimca da mu da slobodno jer mu je rodila žena pa da te prve dane provede uz suprugu i sinčića Niku u Pragu.

Hrvatska nogometna reprezentacija sutrašnju će revijalnu utakmicu protiv selekcije HNL-a odraditi prilično oslabljena. Nastup je izborniku Igoru Štimcu najprije otkazao Manuel Pamić. On je zatražio da izostane s ove reprezentativne akcije jer mu je supruga rodila u Pragu pa da prve dane provede uz nju i sinčića Niku. Sevilla je tražila poštedu za Ivana Rakitića, a otkazao je Luka Modrić! Tako se riječki 'spektakl' poprilično razvodnio...

Izbornik Igor Štimac će vjerojatno iz selekcije HNL-a uzeti Miju Caktaša i Franka Andrijaševića kako ne bi sad nekoga iz inozemstva dizao zbog takve revijalne utakmice. Njegova odluka o tome bit će poznata na konferenciji za medije u 16.30 sati.

A-vrste se okupila u Zagrebu te nakon ručka krenula u Rijeku, gdje će trenirati, te navečer posjetiti Dječju bolnicu Kantrida. Utakmica je sutra na Kantridi s početkom u 18 sati.

Komentara 1

Učitelj
13:53 13.11.2012.

kaj je tu razvodnjeno? jedini bitan igrač je rakitić, ostali ili su pričuve kao štakor, ili igraju u žlj ligama, kao ovaj pamić kojeg se više nitko niti ne sjeća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije