Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno oduševio

Navijači izabrali Modrića za igrača utakmice, hvali ga i As

Luka Modrić
Reuters/Pixsell
09.05.2013.
u 11:05

"Uvjereni smo da će iduće sezone, s hrabrijim trenerom, koji inzistira na posjedu lopte i kreativnosti, Luka biti još bolji"

Luka Modrić pred kraj sezone diže svoju formu i napokon navijači Reala mogu vidjeti zbog čega je njihov klub dao golem novac kako bi ga doveo. Njegova jučerašnja utakmica oduševila je medije, ali što je još bitnije, i navijače!

Ugledni portal Goal.com dao mu je ocjenu četiri, isto kao i Ronaldu, što su najbolje ocjene u madridskoj momčadi. Novinari su prednost ipak dali Ronaldu i proglasili ga igračem utakmice, ali je naš reprezentativac dobio puno više glasova čitatelja.

"Odigrao je odličnu utakmicu i postigao lijep pogodak za 5:2", piše u opisu Modrićeve igre.

A pohvale je dobio i u madridskom dnevniku As.

"Mourinho je trebao inzistirati na duetu Xabi – Modrić na centru, u kojem bi Modrić imao ulogu razigravača, ali se nije usudio tako igrati jer je to prehrabro za njegov koncept nogometa. Uvjereni smo da će iduće sezone, s hrabrijim trenerom, koji inzistira na posjedu lopte i kreativnosti, Luka biti još bolji", piše As.

>>Marca: Modrić je zaslužio mjesto u sastavu za finale

>>Modrić asistirao, zabio golčinu i uz ovacije izašao iz igre!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije