Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\'\'NAJVEĆI IDIOT\'

Navijač Fortune za uspomenu iščupao bijelu točku s travnjaka!

Bad Boys
Foto: Columbia Pictures
1/2
17.05.2012.
u 13:26

Slavlje Fortunina ulaska u prvu ligu otelo se kontroli, navijači su uletjeli u travnjak, a prekid je trajao 20 minuta

Plasman Fortune iz Düsseldorfa iz druge u prvu njemačku Bundesligu, koji su čekali 15 godina, izazvao je takav ushit među navijačima da nisu mogli pričekati da završi posljednji susret sezone. Prijelaz u viši rang natjecanja potvrdili su u uzvratnoj utakmici finala doigravanja protiv Herthe koja je završila rezultatom 2:2, dok je u prvom susretu u Berlinu Fortuna slavila sa 2:1.

U šestoj minuti sudačke nadoknade, minutu prije nego je susret trebao završiti, navijači su uletjeli u teren, nastao je opći kaos, a jedan od njih za uspomenu je iščupao busen trave na kojoj je iscrtana bijela točka! Njemački Bild ''počastio'' ga je naslovom ''Najveći idiot među navijačima'', a prekid je trajao čak 20 minuta prije nego je sudac Wolfgang Stark dao dopuštenje da se odigra posljednja minuta.

Ključne riječi

Komentara 4

ZE
.zeitgeist.
14:46 17.05.2012.

gle koliko baklji u \"civiliziranoj\" Europi. Čudi me nema specijalaca kao na našim stadionima. Izgleda da je u policiji ta razlika između civilizirane Europe i barbarkog balkana.

UM
umario
17:18 17.05.2012.

Bilo je specijalaca...kakonije bilo...pogledaj gore lijevo...tamo stoje kod berlinskih navijaca...

ZD
Zoran-Düsseldorf
23:17 17.05.2012.

Kern (Jezgro),navijaca Fortune,njih oko 3000,koji svugde prate svoj tim,su pravi Huligani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije