Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
superveleslalom

Natko: Dobro sam prošao

Natko Zrnčić-Dim
AFP
20.02.2010.
u 10:17

- Dobro sam prošao, jer ako u mrežu uletiš u krivom položaju skija, lome se koljena – opisuje Natko pad koji je prošao bez posljedica.

Aksel Lund Svindal pozlatio je u superveleslalomu olimpijsko srebro iz spusta. Norvežanin je za 28 i 31 stotinku bio brži od Amerikanaca Millera i Weibrechta. Ivica Kostelić je sa zaostatkom od 73 stotinke bio 16., a Natko Zrnčić Dim nije završio utrku jer je pao nakon drugog prolaza (zaostajao je 1.77 sekundi).

– Ostao sam na gornjoj skiji, klasična pogreška. Htio sam malo više investirati u tom zavoju, kako mi je Ivica savjetovao, no malo sam se previše nagnuo, pa mi se poskliznulo. Srećom, jako sam dobro prošao, jer ako u mrežu uletiš u krivom položaju skija, lome se koljena. Ja sam baš na skijama išao prema mreži koju sam i razrezao. Probio bih i drugu da se nisam nabio u hrpu snijega iza te druge mreže – Natkov je opis pada koji je zacijelo prestravio mamu Maju i sestru Hanu koje ga bodre u Whistleru.

Mahnuo sam im da znaju da sam u redu. Sada me ništa ne boli, možda će kasnije – dodao je Natko.

Mladi Hrvat puno je bolje prošao od 41-godišnjeg Šveđanina Jaerbyna čiji je težak pad prouzročio 20-minutnu pauzu. Najzadovoljniji od naših skijaša jučer je bio Ivan Ratkić (26.).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije