Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet svetištu

Nakon Buffona i Mancinija, u Međugorje dolazi i Messi

\'Barcelona\'s Lionel Messi celebrates after scoring a goal against Bayer Leverkusen during their Champions League last 16 second leg soccer match at Nou Camp stadium in Barcelona March 7, 2012.
Reuters
05.07.2012.
u 10:05

Messi nikada nije krio da je veliki vjernik, a i nakon svakog postignutog pogotka u svojoj proslavi iskazuje zahvalnost Bogu

Prema pisanju BiH medija, najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi posjetit će Međugorje. Nakon Mancinija i Buffona, omaleni Argentinac odlučio je posjetiti poznato svetište, a tamo bi trebao stići za desetak dana. Nije poznato koliko će se trostruki osvajač Zlatne lopte zadržati u Međugorju.

Messi nikada nije krio da je veliki vjernik, a i nakon svakog postignutog pogotka u svojoj proslavi iskazuje zahvalnost Bogu.

Ključne riječi

Komentara 5

PR
PrisojeTG
10:44 05.07.2012.

Mesi pokazuje svu svoju veličinu jer je skroman i ponizan čovjek. A Međugorje se više poštuje u nekim zemljama nego u Hrvatskoj što je više nego žalosno.....

IV
ivaan
10:55 05.07.2012.

@vecernji.list Nije Prandeli bio vec Manchini i to puta ove godine!

IV
ivaan
10:58 05.07.2012.

@vecernji.list Nije Prandeli bio vec Roberto Manchini i to dva puta ove godine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije