Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 5 do 15 KUNA

Najskuplja ulaznica za utakmicu Dinama i Austrije stoji 15 kuna

Dinamo Hajduk (1)
Goran Stanzl, Slavko Midzor/PIXSELL
13.08.2013.
u 11:35

Sjever je tako pet kuna, istok deset, dok ulazak na tribinu zapad dolje stoji 15 kuna.

Dinamo je objavio cijene ulaznica za prvu utakmicu play-offa za Ligu prvaka protiv Austrije Beč koja se iduću srijedu igra na Maksimiru.

Najjeftinija karta stoji čitavih pet kuna, dok ćete za najskuplju morati izdvojiti tri puta više. Sjever je tako pet kuna, istok deset, dok ulazak na tribinu zapad dolje stoji 15 kuna.

Jedna osoba moći će kupiti maksimalno četiri ulaznice, ali za svaku treba dati osobnu iskaznicu, putovnicu, domovnicu ili rodni list. Na svakoj ulaznici bit će vidno istaknuto ime i prezime vlasnika ulaznice te će svatko pri ulasku na stadion morati pokazati dokument kojim se potvrđuje kako osoba koja piše na ulaznici zaista ulazi na tribinu, poručili su iz Dinama.

>> Alen Halilović za 15 milijuna eura prelazi u Tottenham?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije