Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Na navijače Barcelone i Chelseaja u Nigeriji bačena bomba

Camp
Adrià garcía
26.04.2012.
u 17:37

U napadu je poginula jedna osoba, a devet ih je ranjeno

Skupina od 50-ak nogometnih zaljubljenika u Nigeriji je prije dva dana gledala polufinalnu utakmicu Lige prvaka između Barcelone i Chelseaja. U tom trenutku, na njih je bačena bomba, a u eksploziji je poginula jedna osoba, dok ih je devet ozlijeđeno u stampedu koji je nastao.

Dužnosnik lokalne policije izjavio je da je pravo čudo da je samo jedna osoba poginula u tom napadu, a istaknuo je i sumnju da je za napad odgovorna islamistička teroristička organizacija Boko Haram, posebno ako se u obzir uzme činjenica da je bomba bačena u kršćanskom dijelu grada Josa.

Iste večeri u Nigeriji su bačene još dvije bombe u kojima je poginulo desetak ljudi.

 

Ključne riječi

Komentara 2

EL
ElCapitan
07:34 28.04.2012.

muslimanska posla,,huh marsi ???

OB
-obrisani-
18:06 26.04.2012.

Ma gdje bi muslimani oni su tako dobri, evo u Hrvatskoj im gradimo džamije za nagradu što su pobili nekoliko tisuća Hrvata u Bosni, da ne spominjemo kako ih je veliki broj i zaposlen , nećemo valjda priglupe branitelje zapošljavati kraj toliko muslimana, srba, homoseksualaca i sličnih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije