Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽAN DOČEK DOMAĆINA

Na Marakani transparent 'Vukovar' na ćirilici, spaljena naša zastava

Marakana paljenje zastave (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/14
06.09.2013.
u 20:39

Govor Darija gotovo da se nije čuo od zvižduka, a hrvatska himna toliko je izviždana da se nije čula na televizijskom prijenosu

Neukusan doček (što je, manje-više, očekivano) priredili su srpski navijači nogometašima Hrvatske uoči utakmice na Marakani. Naime, na jednoj od tribina postavljen je transparent Vukovar ispisan ćirilicom, a iako nije bilo organiziranog navijanja, iz publike se dalo čuti "Ubij ustaše!"

Izlazak igrača na teren kasnio je nekoliko minuta jer se čekalo da dodatno osiguranje dođe u tunel, a sa zvučnika se čuo "Marš na Drinu."

Govor Darija Srne uoči početka susreta, ona protokolarni Uefin, popraćen je salvom zvižduka, a hrvatska himna na televizijskom prijenosu nije se uopće čula od silnog zviždanja.

Tijekom utakmice sa tribina čuju se povici "Vukovar, Vukovar!"..., no kako su minute odmicale tenzije su se polako smanjivale. HTV-ov komentator s Marakane javio je kako je uočio da je na tribini spaljena hrvatska zastava.

Kapacitet stadiona za ovu utakmicu smanjen je sa 50 na 40 tisuća ljudi, no Marakana nije popunjena do kraja. Zbog sigurnosnih razloga u obližnjim lokalima nije dozvoljeno točenje alkohola, a cijelo područje te same tribine osigurava tisuće pripadnika raznih policijskih snaga.

>> Mamić na Marakanu stigao praćen ogromnim osiguranjem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije