Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicionalni turnir

Na Četiri kafića stižu Kranjčar, Vukojević, Perišić, Livaja

Četiri kafića (1)
Foto: Tomislav Gabelić
1/3
07.12.2012.
u 14:10

Velikih imena i rivalstva neće nedostajati ni na 11. izdanju splitskog legendarnog turnira "Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović" što će se odigrati 26. prosinca u velikoj dvorani na Gripama.

Za Kauri će predvodnik, kao i prijašnjih godina, biti Senijad Ibričić, a nova imena su Mate Bilić i Ivica Runje, Tropic će svoje redove pojačati Nikom Kranjčarom i Ivicom Križancem, tradicionalno će tu biti i Ognjen Vukojević. Vanilla je najavila da je u pregovorima s Lukom Modrićem, trebala bi nastupiti Interova zvijezda Marko Livaja, a stiže Ivan Perišić.

– Vjerujemo da će Perišić dovesti nekog od suigrača iz Borussije Dortmund. Za nas igra i Franko Andrijašević, valjda se neće ženiti 26. prosinca – poručili su iz Vanille.

Novi sudionik turnira je Tempera, koja krije svoj sastav, objavit će ga idućeg tjedna, ali izvjesno je da će igrati Goran Sablić, Mirko Hrgović i brojna druga poznata imena nogometne scene. Naravno, ovo su tek prve najave, a kako se turnir bude približavao, igrački kadar će se širiti.

Izvlačenju parova nazočio je Toni Cetinski, izvukao je kuglicu u kojoj je bio papirić s imenom Kaurija kojemu će se u prvoj polufinalnoj utakmici sučeliti Tropic. Drugi par čine Vanilla i Tempera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije