Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Deportivo

Mourinho izvadio Modrića, uveo 'velike dečke' i preokrenuo

'Real Madrid's Luka Modric (L) fights for the ball with Celta Vigo's Borja Oubina during their Spanish First Division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid October 20, 2012. REUTERS/Su
REUTERS/PIXSELL
23.02.2013.
u 22:12

Veliku glupost napravio je Angel di Maria. Naime, u 92. minuti dobio je čak dva žuta, odnosno crveni karton

Nogometaši Reala jedva su u gostima pobijedili posljednju momčad španjolske lige, Deportivo la Corunu, bilo je 2:1.

No nije dobro krenulo za kraljevski klub, domaća momčad na poluvremenu je vodila 1:0, pogotkom Rikija, iako je to vodstvo moglo biti i izraženije.

Jose Mourinho želio je odmoriti glavne zvijezde za kup utakmicu s Barcelonom u utorak, ali već u 58. minuti morao je u igru ubaciti Ronalda, Khediru i Ozila. Naravno, tada je morao izaći i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, koji ponovno nije odigrao utakmicu za pamćenje.

Real je tada zaigrao bolje i pogocima Kake i Higuaina preokrenuo rezultat.

Veliku glupost napravio je Angel di Maria. Naime, u 92. minuti dobio je čak dva žuta, odnosno crveni karton i morat će propustiti prvenstveni dvoboj protiv Barcelone sljedećeg vikenda. Argentinac je prvo ometao izvođenje slobodnog udarca za Deportivo i dobio prvi žuti karton, a kasnije se nije želio maknuti na propisanu udaljenost. Sucu nije preostalo ništa drugo nego ga isključiti.

>>>VIDEO: Pogledajte kako je Di Maria dobio dva žuta kartona u 10 sekundi

>>>Barcelona preokrenula protiv Seville, Rakitiću svih 90 minuta

>>>Cristiano Ronaldo u zrakoplovu: "Pilot na nekoliko sati"

Komentara 7

Avatar listac
listac
08:29 24.02.2013.

Nisam nikad vidio veliku igru Modrića, on je prosječni igrač.

Avatar nekakav
nekakav
08:36 24.02.2013.

kad je to modrić odigrao dvije utakmice zaredom na nivou? od 10 utakmica ima jednu ok odigranu. ovih devet je ispodprosječnih. naravno, ocjena više jer igra u realu! i inače od modrića ništa već par godina.

ST
Startrack
07:41 24.02.2013.

Gledao sam zadnjih 15 minuta Modriceve igre. Covjek je namjestio zicer Mauriciju i igrac protivnicke momcadi je napravio penal zbog Modriceve igre, koji nije sviran. Covjek je svjetska klasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije