Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale Luki

Modrićev trening-partner: Luka je kreativan kao Xavi i Iniesta

Luka Modric
Pixsell
23.08.2012.
u 11:27

– Kad sam ga pitao o Realu, samo se nasmijao. Modrić trenira odvojeno, ali ga predsjednik Daniel Levy cijeni

Luka Modrić u centru Tottenhama ne trenira sam. Naime, mladi veznjak Iago Falque u potrazi je za novim klubom pa i on trenira po posebnom režimu uz našeg reprezentativca. Zbog toga je postao zanimljiv novinarima koji su ga upitali za komentar Modrićeve situacije.

– Kad sam ga pitao o Realu, samo se nasmijao. Modrić trenira odvojeno, ali ga predsjednik Daniel Levy cijeni i dobar je pregovarač – rekao je Falque te nastavio:

– Modrić je kreativan kao Xavi i Iniesta. Ugodna je i pristojna osoba. Skroman je i sve ljude tretira jednako, ne ističe se ni po čemu svojim ponašanjem.

Ključne riječi

Komentara 3

RE
rene
12:38 23.08.2012.

eto, čovjeka vani očito jako cijene, a mi pljuvamo po njemu ...

ZM
zmaj5
13:46 23.08.2012.

Nitko ne pljuje po njemu,ali ne ponaša se kao profesionalac.Evo čitam na drugom portalu da Ćorluka protiv Švicarske nije mogao stajati na terenu tak se napio.Pa jel to normalno kako nam se ponašaju pojedini reprezentativci,koji usput zarađuju novac koji mi možemo samo sanjati

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:10 23.08.2012.

Sad kad sam procitao vijest o Luki mogu mirno nastaviti s dnevnim aktivnostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije