Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugovor života

Modrić u Realu sljedeći tjedan? Tottenham bi 25 mil. eura i Sahina

'Croatian midfielder Luka Modric celebrates at the end of the Euro 2012 championships football match Republic of Ireland vs Croatia on June 10, 2012 at the Municipal Stadium in Poznan. Croatia won 3 t
'ODD ANDERSEN'
25.06.2012.
u 19:06

Španjolski i engleski mediji tvrde da će se Luka preseliti u Madrid tijekom sljedećeg tjedna.

Dok se španjolska reprezentacija nada da će preskočiti Portugal u polufinalu Eura i doći do još jednog finala, španjolski mediji ne posustaju s pričama o pojačanjima. Naravno, Reala i Barcelone. U središtu pažnje je mogući prelazak Luke Modrića u Real. Kombinacije su brojne, milijunima eura barata se kao da su kune. Španjolski i engleski mediji tvrde da će se Luka preseliti u Madrid tijekom sljedećeg tjedna. Pregovori Tottenhama i Reala navodno traju, a uz 25 milijuna eura Spursi žele dolazak Nurija Sahina iz Reala. Moguć je odlazak Kake iz Reala, potom David Silva ne dolazi u Real. Sad je, navodno, Mourinhu zanimljiv Carlos Tevez, no on ionako nije konkurencija Modriću.

Drugom španjolskom divu, Barceloni, španjolski mediji dovode Dejana Lovrena. Kažu da je jedan od najvećih talenata na poziciji braniča, nazivaju ga balkanskim Piqueom koji samo zbog ozljede nije igrao na Euru.

Procjenjuje sa da bi naš 22-godišnji nogometaš mogao koštati blizu 20 milijuna eura. Dakle, cijena mu je nakon igranja u Lyonu lijepo skočila. Dinamo ga je prodao za 9,5 milijuna eura (osam, plus 1,5 milijuna bonusa) što je bila fantastična cijena.

No, sva ta nagađanja treba gledati s dobrim odmakom, vrijeme je prijelaznog roka, \"lupanja\" s imenima igrača i milijunima. No, nije sporno da je najbliži transferu Modrić, njemu je dosta White Hart Lanea i borbe za četvrto mjesto, ima 27 godina i sad treba potpisati ugovor života.

Komentara 1

DA
Dalmos12
07:54 26.06.2012.

Koje gluposti! Spanjolci traze pomoc od EU, a ovi pisu o milionima, nista mi vise nije jasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije