Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO RONALDO BOLJI

Modrić: Presretan sam! Prvi put u životu igram u polufinalu LP-a!

'Manchester United v Real Madrid, Champions League Last 16, 2nd leg. 5th March 2013. Real Madrid's Luka Modric scores and celebrates scoring real mad rids 1st goal Credit: The Sun Online rights must
Richard Pelham/NI Syndication/PIXSELL
10.04.2013.
u 10:39

– Ronaldo je uvijek tu kad je najpotrebnije, zabije svaki put kad treba. Ništa čudno, on je najbolji igrač svijeta – pohvalio je Modrić suigrača

Poljubac i zagrljaj Josea Mourinha nakon utakmice u Istanbulu dovoljno je govorio – Luka Modrić odradio je dobar posao protiv Galatasaraya. Real je izgubio 2:3, no 3:0 iz prve utakmice bilo je dovoljno za plasman među najbolje četiri momčadi Europe.

– Sretan sam, prvi put u životu igrat ću polufinale Lige prvaka. Ako se pogledaju obje utakmice, realno, mi smo zaslužili prolaz – rekao je Modrić nakon poraza u Istanbulu pa proanalizirao utakmicu:

– Postigli smo prvi gol na utakmici i potpuno kontrolirali situaciju u prvom poluvremenu. U  prvih 45 minuta nismo Galatasarayu dopustili da kreira bilo što opasno pred našim vratima, no u nastavku smo se valjda previše opustili i počeli su problemi od trenutka kada smo primili prvi gol. Došao je i drugi, treći... Na sreću, ništa se nepredviđeno do kraja nije dogodilo – rekao je Modrić.

Ronalda je nazvao najboljim na svijetu.

– Svaki put kad treba, on zabije pogodak. Uvijek je tu kada je najpotrebnije. No, nije to ništa čudno, on je jedan od najboljih, zapravo najbolji nogometaš na svijetu.

Upravo Ronalda i Modrića Goal.com ocijenio je najboljim ocjenama među svim Realovcima. Modrića, doduše, baš i nije počastio komentarom, što nije ni čudno s obzirom da su Madriđani izgubili, no ugledni portal dodijelio mu je ocjenu 3.5, a od njega je jedini bolje bio ocijenjen dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo s četvorkom.

"Bio je nadvladan na sredini terena. Iako je trebao pritiskati vezni red Galatasaraya, zadovoljio se time da bude straga i priziva pritisak na zadnju liniju", stoji u opisu.

Za igrača utakmice Goal.com proglasio je Wesleyja Sneijdera.

>> Mourinho: Kad sam pobijedio Drogbu, osvojio sam Ligu prvaka

>> Mourinho Modrića za izvedbu u Istanbulu zagrlio pa poljubio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije