Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOU NEZADOVOLJAN

Modrić: Pobjeda nad Unitedom i moj gol! Hala Madrid

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
05.03.2013.
u 23:26

Luka Modrić oduševljen je nakon utakmice s Unitedom. Zabio je gol, a njegov je Real prošao dalje.

Jose Mourinho bio je iskren nakon što je Real izbacio United u osmini finala Lige prvaka. Portugalac nije zadovoljan iako je njegova momčad slavila 2:1.

>> Modrić je junak Reala! Zabio Unitedu i donio preokret!

>> 'Luka je pokazao klasu i viziju, ovo je vrhunac njegove karijere'

>> Pogledajte sjajni pogodak Luke Modrića!

- Kad vam je vratar najbolji igrač, to je znak da ne igrate dobro. Sretan sam, ali sam očekivao više od momčadi. Nismo igrali dobro.

Prokomentirao je i isključenje Nanija zbog kojega su u Manchesteru bijesni.

- Ferguson se sigurno osjeća kao ja prije dvije godine kad je isključen Pepe. Tada se radilo o simuliranju, a ovaj put o kontaktu za kojeg je sudac mogao pokazati žuti karton.

Na kraju je pohvalio i Luku Modrića koji je zabio izjednačujući pogodak.

- Luka nam je donio novi ritam i dinamiku. Ni kod 2:1 nismo bili sigurni jer znamo kakva je Manchester momčad.

Modrić nije krio oduševljenje.

- Pobjeda nad Manchesterom i moj pogodak! Sjajno! Hala Madrid! Sretan sam zbog gola, ali sam još sretniji što smo prošli dalje. Bila je to teška utakmica u kojoj smo pokazali odlučnost - rekao je Modrić pa dodao:

- Ovo je jedan od najvažnijih pogodaka u mojoj karijeri. Sretan sam.

Vrlo bitan detalj utakmice dogodio se u 57. minuti kada je Nani dobio izravni crveni karton.

- Nisam vidio što se dogodilo, ali treba poštovati odluku suca. Crveni karton nam je pomogao, ali sam siguran da bismo prošli dalje i da su ostali s 11 igrača. Vjerujem da sada možemo otići do kraja.

Komentara 9

Avatar Idler 3
Idler 3
23:45 05.03.2013.

Mourinhio je i trener i diplomat u isto vrijeme. Zgleda mi si čovjek priprema teren za neki budući ugovor u Premierki ?!

LI
list68
08:16 06.03.2013.

Luki , svaka čast, ali ovaj me sudac podsjeća na , one iz "moćvare", kad sude za dynamo. Vidio čovjek da Realu, ne ide pa se on pobrinuo da im krene. Prekršaj je bio, ali samo za "žuti". Evo kažem vam, isti "Bebek, Marić", i ostala Mamićeva "bratija", hahahaha!

OB
-obrisani-
23:44 05.03.2013.

luka postaje kralj madrida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije