Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

Modrić odbio igrati protiv Manchestera!

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric (R) is challenged by Werder Bremen\'s Daniel Jensen during their Champions League soccer match at White Hart Lane in London November 24, 2010.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
22.08.2011.
u 11:15

Luka Modrić oporavio se od lakše ozljede, bol u gležnju lijeve noge gotovo je iščezla no ne želi igrati u večerašnjoj utakmici (21 sat) protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu

Transfer Juana Mate iz Valencije u Chelsea (30 milijuna eura) "ubio" je Luku Modrića!

I Harry Redknapp priznao je da Matin potpis za Chelsea znači da je Chelsea odustao od Luke, a predsjednik Spursa Daniel Levy odnio pobjedu.

No, Modrić se nakon ove vijesti odlučio na štrajk! Odbio je putovati s momčadi Tottenhama na gostovanje kod Manchester Uniteda, objavio je The Sun.

- Netko je "zavrtio" Lukinom glavnom i nećemo ga imati u momčadi protiv Manchestera. Ozljeda koja ga muči nije razlog tome, Modrić mentalno nije spreman igrati", priznao je uoči puta trener Spursa.

Zbog izostanka Modrića, u prvih 11 na travnjaku bi se trebao naći Niko Kranjčar, dok je Vedran Ćorluka najavljen na klupi za pričuve.

Trener Tottenhama Harry Redknapp najavio je i susret s Manchester Unitedom:

– Igrat ćemo na pobjedu, ne bojimo se Manchestera iako je vjerojatno i ove sezone favorit za naslov. Doduše, prošle sezone titulu im je darovao Arsenal.

Trener crvenih vragova sir Alex Ferguson zbog ozljeda neće moći računati na prvi stoperski tandem Vidić – Ferdinand, a za susret ne konkuriraju ni Chicharito, Valencia, Fletcher, Owen i Rafael.

Ključne riječi

Komentara 45

OB
-obrisani-
14:03 22.08.2011.

Modrić odbio igrati protiv Manchestera jer Luka je pošten i skroman balkanac i veli šta ču ja protiv tih vedeta Wayna Rooneya i Ryana Giggsa kad nisam mogel ni do World Cupa 2010 stiči !

BA
Barisic
12:56 22.08.2011.

modric za mene ne vrijedi ni otih 30 mil.. funti.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:38 22.08.2011.

Ma sve pet ali Mata nije središnji vezni !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije