Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer iz snova

Modrić na ljeto odlazi u Real Madrid?

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric reacts during the Europa league Group A soccer match against PAOK Salonika at White Hart Lane in London, November 30, 2011. REUTERS/Philip Brown (BRITAIN - Tags: SPO
Reuters
16.04.2012.
u 13:18

Odlaskom Sahina, otvorilo bi se mjesto za Luku Modrića - piše El Mundo Deportivo

Prema pisanju katalonskog dnevnika El Mundo Deportiva, Luka Modrić jedna je od želja kraljevskog kluba. Dnevnik navodi da je Modrić već prošlog ljeta zamalo napustio Tottenham, a da bi ovoga ljeta trebao prijeći u Real.

Prema njihovu pisanju, Sahin će otići na posudbu kako bi skupio iskustvo, a tada bi se otvorilo slobodno mjesto za našeg reprezentativca.

Komentara 30

Avatar Mister Floppy
Mister Floppy
21:09 16.04.2012.

moguće, jer im je pozicija centralnog veznog tanka.

CH
chypsa
13:23 16.04.2012.

No, ajde...što se čeka? Gdje su dežurni kritičari Modrića da se nađu reći kako je on klasa za Dragovoljca, ne vrijedi ništa itd. Naprosto nevjerojatno kako su u Tottenhamu slijepi na njegovu nesposobnost, a svi ti profesionalni forumski tipkači toto vide kao na dlanu...

Avatar drug tito
drug tito
13:51 16.04.2012.

Ja mislim da će on u zvezdu...xa, xa, xa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije