Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real s 3:0 prednosti

Modrić u Istanbulu traži prvi polufinale, 
a Drogba 40. gol u LP-u

'Manchester United v Real Madrid, Champions League Last 16, 2nd leg. 5th March 2013. Real Madrid\'s Luka Modric scores and celebrates scoring real mad rids 1st goal Credit: The Sun Online rights must
'Richard Pelham/NI Syndication/PIXSELL'
09.04.2013.
u 08:30

– Iako Real ima 3:0, mi se imamo pravo nadati. Dosad sam u Ligi prvaka postigao 39 golova, zašto večeras ne bih stigao i 40. ili, još bolje, zašto ne i više od toga – kazao je Didier Drogba.

Real i Bayern napravili su velik posao u prvim susretima četvrtfinala Lige prvaka, Madriđani su složili 3:0 zalihu i put u Istanbul trebao bi im biti ugodan. Ne samo zbog smještaja, u vrhunskom su hotelu koji je svojom raskoši iznenadio i španjolske medije, već i zbog rezultatske situacije. Fatih Terim sipao je žuč na suce nakon utakmice, tvrdio da su podlegli veličini Reala, no po prikazanom, 3:0 pobjeda bila je potpuno zaslužena.

CR7 prvi strijelac

Da dolazak Reala u Istanbul ne bi bio samo izlet, potrudit će se Jose Mourinho. koji je u svim svojim četvrtfinalima LP-a bio uspješan, prošao je u polufinale s Portom, Chelseajem, Interom i prošle godine s Realom.

Želi i peti polufinale te se neće šaliti sa sastavom, igrat će svi najbolji, odnosno oni koji mogu. A ne mogu kartonirani Xabi Alonso i Sergio Ramos, te ozlijeđeni Pepe, pa će priliku dobiti Luka Modrić. Cristiano Ronaldo ganjat će pogodak, zabije li, velika je šansa da ostane najbolji strijelac ove Lige prvaka. Zabio je devet, napadač Galatasaraya Burak Yilmaz, koji zbog kartona neće igrati, i Messi osam. A Messi je ozlijeđen...

U Istanbulu vjeruju u čuda, svi gledaju prema Drogbi.

- Meni je zadovoljstvo ponovno osjetiti napetost Lige prvaka. Iako Real ima 3:0 mi se imamo pravo nadati. Dosad sam u Ligi prvaka postigao 39 golova, zašto večeras ne bih stigao i 40. ili još bolje zašto ne i više od toga - kazao je Didier Drogba.

Luka pokazao da može

No, bit će to teška misija bez obzira na ludu atmosferu u Istanbulu.

Jer, Real je u dobroj formi, pokazao je to i ovog vikenda kad je s 5:1 isprašio Levante. Naš je reprezentativac igrao dobro, a da može biti pravo i u Ligi prvaka pokazao je protiv Manchester Uniteda. Gol na Old Traffordu donio mu je novi status u momčadi, medijima i kod navijačima, a sad će imati priliku svoju poziciju i utvrditi. I naći se u svom prvom polufinalu LP.

Parovi četvrtfinala (ždrijeb polufinala je u petak):

Galatasaray - Real Madrid uto, 20.45 (0:3)

Borussia (D) - Malaga uto, 20.45 (0:0)

Juventus - Bayern sri, 20.45 (0:2)

Barcelona - PSG sri, 20.45 (2:2)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije