Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervju španjolcima

Modrić: Boban mi je idol, a nije problem igrati za Božić

'Real Madrid\'s Luka Modric arrives for a news conference outside Madrid December 3, 2012. Mourinho refused to add to the media speculation surrounding his future as Real Madrid coach on Monday, but f
'ANDREA COMAS'
20.12.2012.
u 19:45

Luka Modrić u četvrtak je razgovarao sa španjolskim kolegama te ispričao kako se snašao u velikom klubu

– Igrati ovdje je čudesno! Uživam, osjećam se sjajno i baš upijam svaki trenutak. Klub je velik, jedan od najboljih, ako ne i najbolji klub na svijetu. Atmosfera, okruženje... sve je to znakovito – kaže Modrić.

Najavio je i subotnji susret s Malagom (20 sati).

– Malaga je sjajan klub, ali s kime god igramo želimo pobijediti, bez obzira na ime protivnika. Uvijek sve ovisi o nama. Igrat ćemo kako znamo – veli Modrić.

Balkanski veznjak, kako ga nazivaju Španjolci, otkrio je i svog idola:

– Zvonimir Boban moj je idol otkako sam počeo igrati nogomet!

Dodao je da mu nije problem igrati za vrijeme božićnih praznika:

– Profesionalac sam, naviknut sam na to. U Engleskoj smo igrali na Božić i Novu godinu, te i dva dana nakon Božića. Meni to ne smeta, ja mogu zaigrati nogomet kad god zatreba – dodao je Luka.

Ključne riječi

Komentara 3

SE
serđo
20:05 20.12.2012.

modriću, klub JE najveći na svijetu, proglasila fifa. tko si ti da u to sumnjaš, i još igraš tamo? zbilja ćešh it tako osvojiti, jednako kao i svojom igrom.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
20:37 20.12.2012.

Luka, Luka… To su osnovne stvari koje si morao nauciti prije dolaska u Madrid. Real za njihove navijace nije "jedan od najboljih", nego definitivno najveci i najbolji klub na svijetu. Mogao si sebi zaraditi nekoliko poena bez da si loptu sutnuo!

Avatar Jon Snow
Jon Snow
06:32 21.12.2012.

Nasla se dva dusebriznika... kako uopce mozete ovako glupave komentare pisati. Prestanite srat po ljudima iz ciste ljubomore..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije